Over ParaGo

ParaGo is een behandel- en expertisecentrum voor complexe gezondheidsproblemen bij ouderen. We bieden advies, behandeling en ondersteuning. We bezoeken mensen thuis of in een woonzorgcentrum in de regio Arnhem, Velp, Rheden en Rozendaal. 

In ons team vind je: bewegingsagogen, diëtisten, doktersassistenten, ergotherapeuten, fysiotherapeuten, logopedisten, psychomotorisch therapeuten, specialisten ouderengeneeskunde, verpleegkundig specialisten, physician assistants en basisartsen. Onze behandelaars hebben allemaal hun eigen expertise en werken vaak samen, dat maakt ons een specialist op het gebied van complexe gezondheidsproblemen bij ouderen. 

Om een cliënt de juiste zorg te kunnen bieden, werken we ook samen met andere zorg- en hulpverleners. Denk bijvoorbeeld aan huisartsen, thuiszorgorganisaties, casemanagement dementie, verpleeg- en ziekenhuizen, revalidatiecentra.

ParaGo is opgericht in 2015 en is een initiatief van DrieGasthuizenGroep en Innoforte.

Missie en visie

Wij vinden het belangrijk dat mensen zelf kunnen bepalen hoe zij hun leven willen leiden en hoe ze dat willen inrichten. Iedereen moet zelf kunnen kiezen waar hij of zij gelukkig van wordt. Als mensen daar behoefte aan hebben, moet passende en adequate hulp beschikbaar zijn. ParaGo ondersteunt ouderen om eigen regie te nemen en biedt professioneel advies en behandeling. Wij vinden dat iedereen een zo zelfstandig mogelijk en aangenaam leven moet kunnen leiden

ParaGo is een multidisciplinair behandel- en expertisecentrum.
Bij ons werken gespecialiseerde professionals, die ingeschreven staan in de kwaliteitsregisters. Wij volgen de landelijke ontwikkelingen, nemen deel aan innovatieve projecten en ontwerpen nieuwe diensten en producten.

Multidisciplinair

Onze gespecialiseerde behandelaars werken nauw samen: bewegingsagogen, diëtisten, doktersassistenten, ergotherapeuten, fysiotherapeuten, geestelijk verzorgers, logopedisten, mondzorgcoördinator, psychologen, psychomotorisch therapeuten, specialisten ouderengeneeskunde en verpleegkundig specialisten.

Aandachtig en betrokken

Wij luisteren naar u en sluiten aan bij uw levenswijze, wensen en behoeftes. Samen kijken we welke hulp mogelijk en passend is.
Wij willen diensten leveren van hoge kwaliteit en naar uw volle tevredenheid. Ook daarom ziet u tijdens het behandeltraject steeds hetzelfde, vertrouwde gezicht.

Diverse locaties én behandeling aan huis

Wij hebben behandelruimtes op diverse locaties in de regio Arnhem/Velp. Afhankelijk van uw vraag, komen wij voor onderzoek en behandeling bij u thuis. Het is prettig en zinvol om u thuis te bezoeken; zo kunnen wij nog beter bekijken welke ondersteuning het beste past in uw persoonlijke situatie.

Samenwerking centraal

Om u zo goed mogelijk te helpen, is samenwerking heel belangrijk. Bij de behandeling van chronische complexe gezondheidsproblemen zijn namelijk vaak meerdere hulpverleners en organisaties betrokken. Wij kennen ze en werken met ze samen. Uiteraard hoort daarbij ook de begeleiding van de mensen in uw eigen omgeving.