‘‘Vrijheid, je eigen tijd indelen en op elkaars kracht vertrouwen. Onze collegialiteit maakt echt het verschil!’’

‘‘Ik ben bij ParaGo werkzaam als Medisch secretaresse en Managementondersteuner en ik werk hier nu 4 jaar met veel plezier. Ik vind het snelle schakelen en goed prioriteren van hoofd- en bijzaken een leuk onderdeel van mijn baan. Binnen ParaGo ben ik een soort van duizendpoot en voor collega’s ook wel de vraagbaak. Ik ken bijna iedereen en samen weten we een heleboel.”

Dit vindt Anja het mooiste aan haar werk bij ParaGo

‘‘De enorme afwisseling aan werkzaamheden geeft mij de motivatie om iedere dag weer aan de slag te gaan. De werkzaamheden zijn heel verschillend en dat vraagt mij om meerdere petten op te kunnen zetten.”  

Door de flexibiliteit, vrijheid en collegialiteit kun jij écht het verschil maken

‘‘ParaGo is vooruitstrevend. We durven met elkaar te leren en ontdekken hoe we de ouderenzorg toekomstbestendig kunnen maken en welke bijdrage wij daaraan kunnen leveren. Hierin zijn de collega’s flexibel.  Contact maken en houden met elkaar, dat vind ik belangrijk en bij ParaGo voel je je nooit alleen. Ook al werken we op verschillende locaties, er heerst een open cultuur waarin iedereen bereid is om elkaar te helpen en mee te denken.  En samen kunnen lachen dat is voor mij ook echt belangrijk!” 

Dit zijn voor Anja de voordelen van werken bij ParaGo

‘‘Ik vind het vooral erg waardevol dat ik de vrijheid heb om zelf mijn eigen tijd in te kunnen delen en het werken thuis en op kantoor te kunnen combineren. De mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheid bij ParaGo ervaar ik als groot, maar hierbij kan je wel altijd terugvallen op collega’s als dat nodig is. Bij ParaGo werken we als collega’s met plezier samen in de ouderenzorg!”